Seier i årets siste kamp for damelaget! – Fjellhammer

Seier i årets siste kamp for damelaget!

Det var søndag kveld duket for en tett og jevn kamp, da Nordstrand gjestet Lørenskoghallen. Før kampen hadde begge lag tatt 10 poeng. Tett og jevnt ble det!

Nordstrand hadde gjort analysen sin godt, og nøytraliserte oss de første 15 minuttene, og ledet tidlig med 7 mål. Stillingen var både 3-10 og 5-12 før vi våknet. Herfra og ut var det et helt annet Fjellhammer-lag som sto på banen. Sakte, men sikkert hentet vi oss inn igjen, og til pause sto det 10-14.

Etter å ha slitt med å komme til sjansene, var det nå skudduttellingen som var for dårlig. I pausen pratet vi mye om å ta mer grep om kampen, gjennomføre avtalene med hakket mer presisjon og la andre spillere på Nordstrand komme til.

Andre omgang startet betydelig jevnere enn første omgang. På stillingen 13-18 våknet vi til igjen, og 15 minutter senere var stillingen 20-20. Etter 24 minutter kom vi endelig i ledelsen. Vi klarte imidlertid ikke å kutte greina helt, og kampen levde helt til siste sekund. Sisse reddet straffe i siste minuttet, og da Nordstrand i angrepet senere gikk på en teknisk feil hadde vi gode muligheter for å ta seieren. Vi tok time-out siste 10 sekundene for å roe ned situasjonen, og vi kunne konstatere at vi hadde tatt 2 poeng!

Neah Pernille Lynghjem blir fortjent kåret til vår beste spiller i hjemmedebuten sin i den grønne drakta! Takk til alle som møtte i hallen igår og heiet jentene frem til 2 poeng.

Nå skal jentene trene noen dager til før vi tar juleferie. Første kamp etter nyttår er mot Larvik borte.