Forhåndsomtale Fjellhammer – Nordstrand Damer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Nordstrand Damer

Til søndag er det duket for dobbeltkamp i Lørenskoghallen, og på motsatt side står Nordstrand.

Nordstrand har hittil denne sesongen tatt 10 poeng, like mange som oss, og vi vet at med seier kan vi gå 2-poeng foran de, samtidig som det er to andre lag som står med 10 poeng. Nordstrand kommer senest fra et 3-målstap for Junkeren. Vi på vår side kommer fra et 9-målstap mot Gjerpen, i en kamp hvor vi er fornøyd med 1.omgangen, men det strekker ikke helt til i 2.omgang. Vi skal ta med oss det positive fra denne kampen, og klare å gjenta det enda oftere mot Nordstrand.

Nøkkelen i denne kampen blir å sette opp tempoet, og invitere til en rask håndball. Tempoet har variert denne sesongen, men til søndag er vi klare for at det skal løpes i 2×30 minutter. For å få til dette blir det viktig at vi setter et tett og kompakt forsvar, og at forsvaret har en god samhandling med målvaktene. Klarer vi å få til dette, gir det mange muligheter til å løpe.

Fremover i banen blir det viktig med kreativitet. Nordstrand har denne sesongen både stått 5-1 og 6-0 i forsvar, noe som har gjort at de har vært vanskelige å spille mot for flere lag. Vi må derfor være ekstra nøye med å utnytte styrkene i laget, og ha klare planer for hva vi ønsker å oppnå. Vi var gode mot Gjerpen i flere perioder fremover i banen, og det blir viktig at dette opprettholdes i to omganger.

Fjellhammersupporterne har vært fantastiske dette året, og nå har man muligheten til å runde det hele av med en dobbeltkamp. Bli med å fyll opp Lørenskoghallen og lag en utrolig bra ramme rundt kampen! Ta med venner, bekjente, familie og naboen for å se god håndball en søndags ettermiddag.

Ønsker man å se enda mer håndball, så spiller Lerøy-jentene kamper mot henholdsvis Våg og Randesund på lørdag i Fjellhammerhallen.