Forhåndsomtale Fjellhammer – Bækkelaget – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Bækkelaget

På søndag kommer BSK på besøk til Lørenskoghallen for årets siste kamp! Det motsatte oppgjøret i høst endte med en solid seier til BSK, men vi er klare for å revansjere oss fra den kampen. Vi ønsker oss stor støtte fra tribunen og håper mange tar turen til Lørenskoghallen på søndag!

Søndagens motstander BSK ligger på 6.plass før kampen med 14 poeng. BSK har hatt store utskiftninger før sesongen, men forsterkningene deres har virkelig gjort en god jobb. De to danskene Jens Dolberg og Christoffer Langerhuus har virkelig imponert i den gule drakten så langt i årets sesong. Petter Dahl Christensen har fortsatt den gode utvikling sin fra forrige sesong og er den 5. mestscorende spilleren i Rema 1000-ligaen.

BSK er ett lag som liker at det er høyt tempo i kampene deres. Dette kan vi se med at de er det laget som har scoret 4. flest mål så langt i årets sesong. På 13 kamper har de satt ballen i mål 387 ganger. Men de er også ett lag som slipper inn mye mål. Så langt har de sluppet inn 404 mål, som gjør dem til det laget som slipper inn 4. mest mål.

Sist gang lagene møttes ble det en overlegen seier til BSK i Nordstrand Arena. Sluttresultatet ble 33-23. Dette håper vi å få endret noe på til søndag. Da forventer vi oss en mye tettere kamp med masse spenning! Vi gleder oss.

Dobbeltkamp

Denne søndagen er det dobbeltkamp i Lørenskoghallen. Damelaget får besøk av Nordstrand kl.15. Det er mulig å kjøpe en enkelt billett for å komme inn på begge kampene. Denne billetten finner du i appen eller her. Det er gratis inngang for ALLE Fjellhammerspillere som har på seg grønn drakt eller genser.

Dette er årets siste hjemmekamper og det er lenge til neste hjemmekamp. Ta deg en pause fra juleshoppingen og få med deg mye god håndball! Vi håper å se mange av dere i hallen.