Semifinale NM 20 – Fjellhammer

Semifinale NM 20

I morgen kl.18 er det klart for semifinalen i NM 20 for gutta! Charlottenlund er siste hinder på veien til FINAL 8 og finale i Arendal.

Etter å ha slått Fyllingen i forrige runde er gutta klare for morgendagens spennende semifinale. Charlottenlund slo Ros på hjemmebane i forrige runde med sifrene 32-28 på hjemmebane. Vi møter et godt lag hvor mange av spillerne har sin kamparena i 1.divisjon.

Den andre semifinalen er allerede spilt, og der var det Nærbø som kom seirende ut av kampen mot Follo.

Daniel Ryengen Ny er en av spillerne fra A-stallen som spiller morgendagens kamp!

Dette er hovedtrener Joachim Schwartz sine tanker om kampen:

Vi møter et godt og stabilt Charlottenlundlag som spiller tøff håndball. De er jevnt over gode fra alle plasser med et godt 6-0 forsvar! Det kommer til å bli en skikkelig krig fra start til slutt. Mange spente unge gutter på begge lag som møtes til dyst på parketten i Lørenskoghallen.

Vi har hatt mange gode økter siste tiden og vi skal være trygge på vårt spill. Vi lover å vise enorme mengder med blod, svette og tårer, og ikke minst- håndballglede! Her skal det kjempes fra dommeren blåser og vi skal sammen skape en håndballfest i Lørenskoghallen.

Vi gleder oss stort til kamp og håper alle på tribunen er klare for å hjelpe oss til finalen!

Gjør som Joachim sier og møt opp i hallen for å støtte gutta på veien til finalen. Billetter kjøpes i døra.

Avkast kl.18.