Dobbeltkamp i Lørenskoghallen – Fjellhammer

Dobbeltkamp i Lørenskoghallen

Søndag 18.desember spiller begge våre seniorlag årets siste kamper. Damene møter Nordstrand, mens gutta får besøk av Bækkelaget. Kampene går etter hverandre i Lørenskoghallen. Damene er først ute med kampstart kl.15, mens herrekampen spilles kl.18.

Dette er årets siste hjemmekamper og du har ikke mulighet til å se ett av våre seniorlag i aksjon i Lørenskoghallen igjen før den 18.01. Ta deg en pause fra juleshoppingen for å se masse god håndball i Lørenskoghallen.

Du kan kjøpe en billett for begge kampene

Til disse kampene er det mulig å kjøpe en billett som gjør at du kan se begge kampene. Du finner denne billetten i appen. Du kan kjøpe billetten inne på hvilken som helst av kampene. Det er bare å vise frem billetten i døra på kampdag. Billettsalget er nå åpent så det er bare å gå inn i appen for å sikre deg en plass i hallen!

Vi ønsker oss FULL HALL under årets siste hjemmekamper.

Begge lagene er klare for å avslutte året på best mulig måte og kommer til å trenge DIN støtte fra tribunen! Vi skal gjøre alt vi kan for at 4 av 4 poeng blir igjen i Lørenskoghallen!