Forhåndsomtale Gjerpen – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Gjerpen – Fjellhammer

Etter en skuffende kamp mot Haslum forrige helg er vi klare for å reise til Skien.

På motsatt banehalvdel står Gjerpen HK, et lag som kun har tapt en kamp denne sesongen, dette var mot Follo med knappest mulig margin. De har til nå scoret hele 289 mål, og kun sluppet inn 185. Det venter en veldig tøff kamp på banen.

Fokuset i kampen må som alltid ligge på forsvarsarbeidet og for å vinne hver duell bakover. I slike kamper som mot Gjerpen må det fokuseres på å vinne hver kamp i kampen, og så får man summere opp på slutten. Gjerpen har vist seg å ha en fin bredde i stallen, med forskjellige spillertyper som vi må demme opp for. Vi skal ikke legge om forsvaret av den grunn, og det er klare avtaler på at Gjerpen skal jobbes inn i vårt spor.

Fremover i banen må duellene vinnes, og det må skapes en flyt i spillet. Også her blir hver kamp i kampen det viktige. Gjerpen har vist seg å være et godt forsvarsslag og med kun 185 innslupne mål, så vi må jobbe det lille ekstra i hver situasjon. I tillegg til å ha et direkte spill, så må vi utnytte den gode bredden vi har i laget og de kvalitetene spillerne besitter.

Jentene er klare for å ta revansje, og reiser til Skien med klare ambisjoner om to poeng. Gjerpen går inn i kampen som favoritter, på tross av dette skal de ikke få noe gratis. I fjor viste vi at vi kunne hamle opp med dem, og de skal igjen få en tøff kamp.