Forhåndsomtale Fjellhammer – Elverum – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Elverum

I morgen er det klart for en ny kamp i Rema 1000-ligaen om motstander er storlaget Elverum! Sist lagene møttes ble det en jevn kamp hvor vi lenge ledet med opptil 4 mål midtveis i 2.omgang. Elverum trakk til slutt det lengste strået i den kampen, men i morgen går vi for 2 poeng

I årets sesong har Elverum slitt mye mer enn vi har vært vandt til de siste årene. Etter halvspilt sesong ligger de på 4.plass med 14 poeng. De siste ukene har de spilt mange kamper i Champions league i tillegg til kamper hjemme i Norge. De spilte senest i Slovenia på onsdag hvor de tapte 29-26 mot Celje.

Elverums store spiller er deres playmaker Tobias Grøndahl. Han snitter 6.2 mål per kamp og er nest sist på mange av deres mål. Emil Kheri Imsgard i målet har også vært en av deres viktigste spillere denne sesongen. I sist kamp mot Elverum var det nettopp Grøndahl og Imsgard som snudde kampen for Elverum.

Dette vil vi gjenskape i morgen!

For vår egen del kommer vi fra 1 sterkt bortepoeng mot Drammen. Gutta viste stor fremgang i spillet og det er gledelig å se. Vi håper at fremgangen fortsetter i morgen. Vi forventer en underholdende kamp med masse fart og spenning. Dette vil du ikke gå glipp av!

Ikke kjøpt billett enda?

Billetter kjøper du i appen eller her.

Alle Fjellhammerspillere som har på seg grønn genser kommer inn gratis! Vi går for FULL HALL og 2 poeng!