Forhåndsomtale Drammen – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Drammen – Fjellhammer

På onsdag går turen til Drammenshallen for en ny kamp Rema 1000-ligaen!Etter en uke med mye aktivitet hos oss er gutta klare for å krige om 2 nye poeng.

Drammen har hatt en god sesong så langt og ligger på 2.plass med 18 poeng. De står med 9 seiere og 3 tap. Det er 4 poeng opp til serieleder Kolstad. Denne luken skal det nok bli vanskelig å tette. Drammen kommer fra en hjemmeseier mot Nærbø med sifrene 28-25.

Vi møtte Drammen i 1.serierunde hjemme i Lørenskoghallen. Det ble en jevn kamp hvor Drammen trakk det lengste strået med seier 30-29. Dette var en tett og jevn kamp som lenge kunne gått begge veier. Vi håper på at onsdagens kamp skal bli like tett og jevn som 1.serierunde. Bare at vi stikker av med de 2 poengene.

Det er en tett serie hvor hver kamp lever sitt eget liv. Nå er det en liten luke på 3 poeng for oss opp til den siste sluttspillsplassen. Etter en god periode har det lugget for oss i de siste kampene. Vi håper og tror at denne trenden snur på onsdag. Vi skal hvertfall forberede oss godt og gutta er klare for fight!

Det er ikke lange turen til Drammen, så vi håper på at vi får se mange i grønt i Drammenshallen!

PS: Ikke glem å sikre deg en plass i hallen til lørdagens hjemmekamp mot Elverum! Billetter kjøper du i appen.