Forhåndsomtale Fjellhammer – Haslum Damer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Haslum Damer

På søndag kommer Haslum på besøk til Lørenskoghallen!

Etter en liten pause er det endelig duket for en ny kamp i Lørenskoghallen. Sist vi spilte kamp tapte vi med 3 mål for Follo i en kamp hvor det var hele 2095 stykker i hallen. Kampen mot Follo svinget veldig i prestasjonene, og vi jobber stadig med å få toppnivået til å vare lengre og bunnivået til å bli høyere.

Søndagens kamp

På motsatt side står Haslum. Et lag som har startet sesongen godt og står med 13 poeng. Haslum har hatt lite utskiftninger de siste sesongene og i tillegg til en bred stall, gjør at de er et vanskelig lag å spille mot. Vi må med andre ord kjempe fra første sekund.

Fokuset inn mot kampen blir å sette et tett og kompakt forsvar hvor vi styrer Haslum dit vi ønsker. Vi må være proaktive i aksjonene våre, og få til de samtidige bevegelsene slik at vi blir vanskelig å spille mot. Får vi til forsvaret gjør dette at vi kan sette tempo i kampen, noe vi ønsker.

Vi blir nødt til å utnytte de kontringssterke spillerne våre, og komme etter med hele laget når vi kjører etter. Fremover i banen blir det viktig å fortsette med kreativitet og bredden i spillet. Vi har mange spillere med ulike kvaliteter, og vi må være oppmerksomme på hvilke situasjoner man setter hverandre i.

Lørenskoghallen har vist seg å være en vanskelig bortebane for tilreisende lag, og kampen på søndag skal ikke være noe unntak.

Ta med venner, bekjente og familie for å fylle hallen på søndag!