Billettsalg Fjellhammer – Elverum – Fjellhammer

Billettsalg Fjellhammer – Elverum

Lørdag 10.desember kl.15:00 kommer Elverum på besøk til Lørenskoghallen!

I sesongens andre kamp var vi nærme med å ta en stor skalp mot Elverum i Terningen Arena. Det holdt dessverre ikke hele veien inn, men neste lørdag har vi en ny mulighet. Elverum har ikke hatt en like god sesong som vi er vandt til, men toppnivået deres er fortsatt veldig høyt.

Slike jubelscener vil vi se mer av neste lørdag!

Det nærmer seg juleferie og dermed også en av de siste kampene før landslagspausen i januar. Så dette vil være en av de siste kampene i Rema 1000-ligaen før det i februar. Så dette vil du ikke gå glipp av!

Ta med deg hele familien på kamp og støtt gutta i grønt! Vi skal gi alt for 2 poeng.

Slik sikrer du deg billett til kamp:

Den enkleste måten for deg å kjøpe billett er i appen våres. Du kan også kjøpe billetter her.

Vi gleder oss til kamp!