Forhåndsomtale ØIF Arendal – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale ØIF Arendal – Fjellhammer

I morgen går turen til Arendal for en ny kamp i Rema 1000-ligaen mot ØIF.

Søndagens skuffelse er nå ute av kroppene og vi er igjen klare for en ny kamp. Det er dette som er fint med toppidretten at kampene kommer på løpende bånd. Du har ikke tid til å tenke på det som har skjedd og må bare se fremover.

ØIF ligger på den siste sluttspillplassen før morgendagens kamp. De er kun poenget foran og med en kamp mer spilt. De to foregående turene vi har hatt til Arendal har endt med seier og uavgjort. Vi håper dette gjentar seg i morgen. På søndag sikret ØIF Arendal seg en av plassene til FINAL 8, etter en sterk borteseier mot Runar.

I serien har det ikke godt så bra for ØIF Arendal. Før sesongen fikk de ny hovedtrener i Heine Jensen fra Nærbø. De ligger som sagt på 8.plass før morgendagens kamp med 9 poeng på 11 kamper. Kampene mot ØIF er ofte jevne og det regner vi med at det blir også denne gangen!

For vår egen del gjelder det å komme tilbake på vinnersporet etter 4 kamper på rad med tap. Vi vet hvilket nivå laget innehar og har stor tro på at dette kommer frem i morgen. For å kunne slå ØIF på bortebane må man spille opp mot sitt beste!

Vi gleder oss til kamp og er klare for å kjempe om 2 viktige poeng!

Kampen kan du følge på TV2 Play.