En god helg i Lerøyserien og Bring – Fjellhammer

En god helg i Lerøyserien og Bring

Tre Fjellhammerlag var i helgen i aksjon i både Lerøy og Bring. Jentene i Lerøy var i Ålgård for å spille 2 kamper. Lerøygutta var i Sandefjord, mens Bringgutta spilte 2 kamper på hjemmebane.

Lerøy jenter

Jentene satt seg på flyet tidlig lørdag morgen og var ekstremt klare for starten av årets Lerøyserie. De spilte 2 kamper denne lørdagen og første motstander var Bærum Topphåndball. Det ble en tett og jevn kamp hvor jentene lå noen mål bak i store deler av kampen. Jentene hadde en god sluttspurt og kampen endte 22-22 og poengdeling.

Lørdagens andre kamp var mot hjemmelaget Ålgård. Jentene gjør en solid kamp hvor de er i ledelsen gjennom hele kampen. En viktig seier med sifrene 22-16. Dette ga jentene en god start på årets Lerøy med 3 poeng av 4 mulige.

En fornøyd gjeng etter helgens kamper

Lerøy gutter

Gutta tok lørdag turen til Sandefjord og Runarhallen for å spille 2 kamper mot Runar og Fyllingen. Første kamp mot Fyllingen ble gjennomført på en meget god måte! Gutta var virkelig klare fra start og gikk til pause med en stor ledelse på 17-8. Denne ledelsen økte de i 2.omgang og vant til slutt hele 36-22.

I kamp nr. 2 ventet hjemmelaget Runar. Denne kampen skulle vise seg å bli mye tøffere enn dagens første. Til pause ledet Runar 14-13. Gutta gjør en veldig god 2.omgang og vinner til slutt 28-22. En sterkt seier av våres gutter! En fantastisk start på årets Lerøyserie med full pott etter 2 kamper.

Disse gutta hadde en god start på årets Lerøyserie.

Bring

Søndag morgen var det klart for første kamp i årets Bring. Årets første kamper i Bring ble spilt på hjemmebane i Lørenskoghallen. Allerede kl.09:00 søndag morgen var det klart for første kamp mot Bodø. Dette ble en kamp hvor gutta dominerte store deler av kampen. Allerede til pause hadde vi opparbeidet oss en solid ledelse 15-9. I løpet av 2.omgangen økte gutta forspranget og det endte til slutt med en veldig komfortabel 34-17 seier.

Kamp nummer 2 for dagen var mot Randesund. Denne kampen ble noe tettere, men det var fortsatt stor forskjell på lagene. En god 1.omgang gjorde at vi gikk til pause med en 17-10 ledelse. Det endte til slutt med seier 33-21. En veldig god start på årets Bring med full pott etter 2 kamper!