Forhåndsomtale Fjellhammer – Kristiansand – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Kristiansand

På søndag er det klart for nok en spennende kamp i Lørenskoghallen!

Denne gangen er det kvartfinale i NM som står for tur. Vi gleder oss stort til denne kampen og håper på full hall!

Vi har møtt KRS en gang tidligere denne sesongen og det endte med seier 30-24 til oss. Dette var en solid kamp fra vår side og vi håper det gjentar seg på søndag. Siden den tid har vi gått på tre strake tap. Vi må lære av disse tapene og nullstille til søndagens kamp. Alle kamper lever sitt eget liv og spesielt NM-kamper.

Vi ønsker oss en like full hall til søndag!
FOTO: Harald Gründel

KRS sin vei til kvartfinalen

KRS startet årets cupeventyr i 2.runde mot Skade. Dette endte med en solid 45-18 seier til KRS. I 3.runde møtte de 1.divisjonlaget Ryger Stavanger. Her vant KRS med sifrene 34-28. I åttedelsfinalen trakk KRS Nordstrand som motstander. Denne kampen hadde de full kontroll hele veien og løp over Nordstrand. De vant til slutt 42-25 hjemme i Aquarama. For KRS in del er vi deres første motstander fra Rema 1000-ligaen. Det samme gjelder for oss.

I serien ligger KRS 2 poeng foran oss. De har hatt en god start på sesongen og håper nok på å sikre seg en plass i FINAL 8 på søndag. Forrige seriekamp for dem endte med tap 35-26 mot Drammen. KRS er nok veldig klare for å revansjere tapet fra i høst mot oss. Vi må være klare fra start og vise oss fra en annen side enn de tre siste kampene.

Gutta har trent godt siden kampen mot Halden og er virkelig klare for å vinne igjen! Etter 3 skuffende kamper vil vi vise hjemmepublikummet at vi fortsatt kan. Vi garanterer god underholdning og fighting fra gutta i grønt!

FULL HALL

For å komme oss til FINAL 8 kommer vi til å trenge din støtte! ALLE Fjellhammerspillere med grønn genser kommer gratis inn.

Ta med deg hele familien på kamp og støtt gutta! Vi gleder oss til kamp og håper å se mange av dere i hallen. Avkast kl.15:00.