Billettsalg kvartfinale NM – Fjellhammer

Billettsalg kvartfinale NM

Søndag 27.november kl.15:00 er det klart for kvartfinalen i NM!

På søndag venter siste hinder på veien før en eventuell plass i neste års FINAL 8. Det er første gang dette arrangeres og vi har enormt lyst til å delta!

Kvartfinale-motstanderen er Kristiansand Topphåndball. Sist gang Kristiansand var på besøk i Lørenskoghallen endte det med en sterk seier til oss. Vi håper selvsagt at dette gjentar seg på søndag.

Etter flere skuffende kamper, må vi bare se fremover. Søndagens kamp er virkelig en god mulighet for oss til å reise oss. For å gjøre nettopp dette kommer vi til å trenge DIN hjelp fra tribunen! Alle dere på tribunen er våres viktigste støttespillere. Vi vil farge hallen grønn og håper at mange tar turen til hallen på søndag.

Slik vil vi at tribunen skal se ut på søndag!
FOTO: Harald Gründel

Slik sikrer du deg en plass i hallen

Vi minner om at sesongkortene ikke gjelder for NM-kamper. Dette betyr at alle med sesongkort også må kjøpe billett til kampen. Den enkleste måten for å kjøpe billett er i appen vår fjellhammerhandball. Du kan også kjøpe billett på fjellhammer.no eller i døra på kampdag! Det er gratis inngang for alle Fjellhammerspillere som har på seg grønn genser. Vi sees i hallen!

PS: Merk at avkast er kl.15:00 på søndag.