Kamprapport Fjellhammer – Nærbø – Fjellhammer

Kamprapport Fjellhammer – Nærbø

Etter en skuffende kamp mot BSK, var gutta topp motiverte for å reise seg mot Nærbø. Dessverre var vi ikke i nærheten av å gjøre nettopp dette.

1.omgang

Kampen startet fryktelig dårlig for våres gutter. Nærbø gikk rett opp i ledelsen. En ledelse de beholdt resten av kampen. Vi slet ekstremt offensivt, mens Nærbø var gode i sitt angrepsspill. På grunn av dårlige skudd og tekniske feil kunne Nærbø også løpe inn noen enkle scoringer.

10 minutter ut i omgangen kontret Nærbø seg opp i en 6-1 ledelse og Kristian Bliznac så seg nødt til å ta en timeout for å vekke gutta. Dessverre hjelper ikke timeouten og Nærbø fikk kontret inn nok en scoring rett etterpå. Resten av omgangen fortsatte i det samme sporet. Vi får heller ikke satt forsvarsspillet helt og dette gir Nærbø mange gode muligheter. Til pause var stillingen 7-17.

2.omgang

Etter en 1.omgang som ikke kunne blitt så mye verre, kom gutta ut med mye mer energi i 2.omgang. Forsvarsspillet var mer aggressivt og flere meldte seg på fremover i banen. Vi knappet litt og litt innpå, men det var fortsatt et stykke igjen for å ta igjen Nærbø. Vi endret forsvar og stod 5-1. Dette viste seg å fungere veldig bra og Nærbø slet med å løse vårt forsvar.

Ledelsen fra 1.omgang var dessverre allerede for stor og vi klarte aldri å komme oss helt opp i ryggen på Nærbø. Kampen endte til slutt med seier til Nærbø 25-29. En skuffende 1.omgang som gjorde det vanskelig for at poengene skulle bli igjen i Lørenskoghallen.

Herman Schultz ble kåret til vår beste spiller! Tusen takk til alle som møtte opp i hallen og støttet oss! Dere hjalp oss gjennom hele kampen og det setter vi stor pris på. Vi håper å se dere alle igjen på lørdag.