Forhåndsomtale Fjellhammer – Halden – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Halden

På lørdag venter en ny og spennende kamp i Lørenskoghallen når Halden kommer på besøk!

Etter 2 kamper på rad med noen skuffende prestasjoner vet vi at gutta har ekstremt lyst til å vise seg fra en annen side på lørdag!

Før lørdagens kamper er det ekstremt jevnt i Rema 1000-ligaen. Vi ligger fortsatt på en 9.plass etter gårsdagens runde, men det er kun 4 poeng opp til 3.plassen. Så her kan mye forandre seg på kort tid!

Halden ligger på 8.plass, altså plassen foran oss. De er kun 1 poeng foran, slik at hvis vi vinner vil vi klarte forbi dem på tabellen. Halden kommer fra en 35-32 hjemmeseier mot Haslum. En kamp hvor Haslum lenge hadde et godt grep om kampen, men rote det bort i slutten av kampen.

Vi forventer oss tøffe tak på lørdag!

Kampene mot Halden pleier ofte å bli tette og jevne. Sist Halden var på besøk i Lørenskoghallen endte med seier til våre gutter. Vi håper dette gjentar seg på lørdag! Truls Grøtta har virkelig hatt en god start på sesongen. Bakspilleren har vært en av Halden sine aller viktigste spillere. Han ligger på 3.plass på toppscorerlisten med 7 mål i snitt hver kamp. Han må vi ha et ekstra øye med på lørdag.

Det skal bli spennende å se hvordan vi responderer med kun 2 treningsdager mellom kampene, mens Halden har hatt 6 dager. Vi tror at det blir nok en jevn kamp så du virkelig ikke vil gå glipp av!

Billettsalget er godt i gang og vi kommer til å trenge DIN støtte fra tribunen! Har du ikke kjøpt billetter enda kan du gjøre dette i appen eller på fjellhammer.no

Vi gleder oss til kamp!