Forhåndsomtale Fjellhammer – Nærbø – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Nærbø

Om kun 2 dager kommer Nærbø på besøk til Lørenskoghallen!

Denne uken ser vi frem til 2 spennende hjemmekamper. Onsdag kommer Nærbø på besøk, mens på lørdag kommer Halden til Lørenskoghallen. Aller først skal vi konsentrere oss om Nærbø.

Nærbø har hatt en tøff start på sesongen og står med 4 poeng etter 8 spilte kamper. De står med 1 seier, 2 uavgjort og 5 tap. Seieren deres kom i lokaloppgjøret mot Sandnes, mens de i sine 2 siste kamper har spilt uavgjort mot henholdsvis BSK og Halden. Dette viser at de er på vei tilbake i form etter en tøff start.

Før sesongen mistet de sin aller viktigste spiller de siste sesongene i Andreas Haugseng til Elverum. Det var knyttet stor spenning til hvordan de skulle klare seg uten han i årets sesong. Før årets sesong har de også byttet trener. Fredrik Ruud tok over sjefsrollen etter at Heine Jensen tok over ansvaret i Arendal. Det tar alltid litt tid med en ny trener og vi ser nå at de begynner å finne formen.

Ikke overraskende har Tord Haugseng tatt mye ansvar så langt i sesongen. Han er deres toppscorer med 45 mål på 8 kamper. Det er et godt lag som kommer på besøk til Lørenskoghallen på onsdag. Vi har pleid å spille jevnt med Nærbø og det blir det nok også denne gangen. En av de største forskjellen fra de siste årene er at Vegard Bakken Øien nå står hos oss og ikke hos Nærbø. Heldigvis for oss!

Vi gleder oss enormt til kamp og håper på å se mange av dere i hallen på onsdag. Vi kommer til å trenge DIN støtte fra tribunen! Billetter finner du i appen.