Senioravdelingen vant Lørenskog idrettsråds hederspris – Fjellhammer

Senioravdelingen vant Lørenskog idrettsråds hederspris

Hedersprisen mottok de under verdikonferansen i går kveld.

Nominasjonen var som følger:

Dette er en gruppe mennesker som har betydd mye for veldig mange igjennom mange år.

Senioravdelingen i Fjellhammer IL har igjennom mange tiår bidratt til arrangementer, sosiale aktiviteter og vært kulturbærer i vår klubb.

Seniorgruppen består i dag av ca 20 «unge» voksne fra 65 til 90 år der de fleste er med å bidrar ukentlig på blant annet elitearrangementene.  Det selges billetter, rigges og ryddes etter hver kamp i både 1 divisjon og eliteserie. I tillegg er de flotte ambassadører for alle medlemmer og for vår klubb og bidrar der de blir spurt.   Senioravdelingen er også aktiv med månedlige møte der det sosiale er en viktig faktor.  Her snakker vi om mennesker der flere har vært medlem i Fjellhammer i over 60 år!

Uten seniorgruppen og deres engasjement hadde vi som klubb vært mye fattigere.  De er en viktig brikke for dugnadsånden lever i beste velgående.

Derfor mener vi som klubb at de bør hylles for den jobben de har utrettet i mange tiår uten å fremheve seg selv, men satt alle foran seg selv.

Juryen var altså helt enig med vår nominasjon og senioravdelingen ble fullt fortjent tildeldt årets hederspis!

Vi er utrolig takknemlige for innsatsen de legger ned for oss og vi hadde ikke klart oss uten dem. Vi håper de fortsetter å hjelpe oss i mange år fremover!

Et lite knippe av gjengen mottok i går årets hederspris!

Vi gratulerer alle sammen med en fantastisk over mange år og vi gleder oss til fortsettelsen!