Sterk seier mot ubeseirede Runar – Fjellhammer

Sterk seier mot ubeseirede Runar

Gårsdagens kamp mot Runar ble en god opplevelse i Lørenskoghallen!

Etter å ha tatt sesongens første poeng borte mot Haslum på onsdag, var gutta klare for å forlenge rekken med poeng hjemme mot Runar. Et Runarlag som enda ikke hadde tapt i serien.

1.omgang

Begge lag åpnet kampen i et høyt tempo og etter kun 3 minutter hadde lagene scoret 3 mål hver. Etter den litt kaotiske åpningen får vi satt et litt bedre forsvarsspill som resulterer i at vi kan løpe inn noen enkle scoringer. 10 minutter ut i omgangen kontret Arian Grønskei Olsen oss opp i en 7-4 ledelse. Dette førte til at rutinerte Leif Gatuestad på Runar sin benk måtte ta en timeout. Timeouten så ut til å fungere. 7 minutter senere utlignet Runar til 9-9. Resten av omgangen bar preg av et høyt tempo og to lag som slet med forsvarsspillet. Vi opparbeidet oss en liten ledelse, men denne luken tett Runar igjen rett før pause. Vi gikk til pause på stillingen 18-18.

2.omgang

Denne omgangen skulle vise seg å bli ganske annerledes enn den første. Loke Peter Brasen hadde kommet inn i målet og fortsatte den gode formen fra kampen mot Haslum. Hvis Runarspillerne først kom seg gjennom forsvaret vårt var Loke der og stoppet dem. Vi fortsatte å spille godt fremover, men vi slet også i perioder med å sette ballen i mål. Halvveis ut i omgangen var stillingen 25-25. Herifra og ut skulle det derimot bare handle om oss. Simen Søgård løp inn flere scoringer, mens Runar ikke klarte å sette ballen i mål. Runar reduserte til 28-27 med 2 minutter igjen å spille. Gutta holdt hodene kaldt og avsluttet kampen på en mesterlig måte. Vi scorte de 3 siste målene og vant fullt fortjent 31-27!
Simen Søgård ble kåret til vår beste spiller.

Simen Søgård ble kåret til vår beste spiller!

Denne seieren smakte utrolig godt! Etter mange jevne kamper mot Runar kunne vi endelig juble for 2 poeng. Vi ville ikke klart det uten deres hjelp fra tribunen! Dere skapte en fantastisk stemning som hjalp oss med å sikre de 2 poengene. Tusen takk!

Neste kamp for gutta er NM kamp mot Viking TIF 20.oktober i Lørenskoghallen. Vi håper å se dere alle der!