Forhåndsomtale Fjellhammer – Runar – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Runar

Søndag kl.18 kommer Runar Sandefjord på besøk til Lørenskoghallen.

Etter onsdagens seier mot Haslum er gutta igjen klare for å krige om 2 nye poeng. Det var godt å vinne onsdagens kamp og vi er nå i gang med poengfangsten. Vi håper at det fortsetter på søndag mot Runar.

Runar har hatt en strålende start på sesongen og står med 4 seiere av 4 mulige. På veien har de slått Nærbø, BSK, Kristiansand og Sandnes. Det er forsåvidt 4 lag de på papiret skal slå, men alle kamper skal vinnes og det har de gjort. De har mange gode skyttere i laget som er en trussel fra bak i banen. Vi må selvfølgelig nevne deres toppscorer fra i fjor, Christoffer Rambo. Han har startet sesongen meget bra og har satt ballen i mål 37 ganger på de første 4 kampene. Dette gir et snitt på 9,2 mål hver kamp. For at vi skal slå Runar på søndag må nok det tallet være litt lavere. De har også svensken Martin Lindell på motsatt side som snitter 5,5 mål så langt i årets sesong. Dette er også en mann vi må holde et ekstra godt øye med.

I sist kamp mot Runar i Runarhallen var det en tett batalje hvor vi tapte med 1 mål. Vi har spilt jevnt mot Runar flere ganger og vi tipper at det blir nok en tett kamp til søndag!

Vi kommer som sagt fra en solid borteseier mot Haslum. Det er mye å bygge videre på fra den kampen og som kan bli enda bedre til søndagens kamp. Vi slurvet litt i det offensive spillet, men det sitter til søndag. Uansett kommer gutta til å gi alt for 2 nye poeng på konto!

Vi gleder oss til en ny hjemmekamp i Lørenskoghallen. Vi går for fulle tribuner og alle Fjellhammerspillere som har på seg grønn genser kommer gratis inn! Alle andre kjøper billetter i appen eller her.

Møt opp i hallen og støtt gutta i kampen om 2 poeng!