Forhåndsomtale Haslum – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Haslum – Fjellhammer

Onsdag går turen til Nadderud Arena for 4.runde i Rema 1000-ligaen.

Etter en stund siden forrige seriekamp skal gutta endelig i aksjon igjen. Denne gangen er det Haslum som er motstander. Haslum står med 1 seier og 3 tap etter deres første 4 kamper. Seieren deres kom borte mot Nærbø. En kamp som de lå under hele veien, men snudde kampen i de siste minuttene. En veldig sterk borteseier av laget fra Bærum. De tre tapene deres har kommet mot henholdsvis ØIF Arendal 36-27, Bækkelaget 28-34 og mot Kristiansand 36-30. Vi ser ut ifra disse kampene at ofte blir scoret mye mål i kampene til Haslum. Det blir spennende å se hvordan kampen på onsdag utvikler seg.

For vår egen del er det en stund siden forrige seriekamp. Sist gutta var i aksjon i Rema 1000-ligaen var 18.september mot Kolstad. Noen dager etter denne kampen slo vi LFH09 i NM. Vi er veldig klare for å krige om sesongens 2 første poeng!

Sist vi var i Nadderud Arena endte det med tap. Dette skal vi revansjere på onsdag.
FOTO: Harald Gründel

Etter en seriestart med kamper mot de største favorittene til å ta medaljene ser vi frem i mot onsdagens kamp mot Haslum. Vi har spilt godt i kampene vi har spilt og hadde mulighet til å ta poeng mot både Drammen og Elverum.

Etter at vi rykket opp til Rema 1000-ligaen har det blitt mange jevne kamper mot Haslum. Vi ser ikke bort i fra at onsdagens kamp blir like jevn. Vi ser veldig frem til kamp og håper så mange som mulig vil ta den korte turen til Nadderud Arena for å støtte gutta! Avkast kl.18:30.