Fjellhammer IL ansetter ny Daglig Leder – Fjellhammer

Fjellhammer IL ansetter ny Daglig Leder

Etter at Kalle ga beskjed til styret rett etter sommeren at han ønsker å tre til side har det vært brukt mye tid på å finne ny Daglig Leder som skal føre skuten videre og være med å bygge både topp og bredde inn i fremtiden.

Etter nøye vurderinger har valget falt på en ikke ukjent person for de som har vært i Fjellhammer IL en stund.

Vi har den glede å ønske spilleren med flest A kamper for herrelaget (381 A-kamper) og som også har vært med som trener og i styret velkommen: Morten Eng Halvorsen.

Morten har solid bakgrunn fra administrasjon og økonomi og samtidig et stort hjerte for klubben igjennom sin lange karriere som sisteskanse på herrelaget igjennom mange år.

Dette sier Morten selv når vi har spurt hva vi kan forvente av han fremover:

Jeg har som ambisjon å være en leder som ønsker at FIL skal være klubben for hele Romerike, samt være en toppklubb for elite og bredde også fremover. Er en person som liker å ha orden på økonomi og struktur, noe jeg tror er viktig. Håper at jeg sammen med resten av administrasjon, styret og medlemmer skal å gode relasjoner til sponsorer, media og andre samarbeidspartnere. Håper at vi fremover skal utvikle mange egne spillere til herre- og damelaget.

Det blir også spennende å jobbe med håndball igjen. Selv om jeg ikke har vært aktiv i klubben siden 2010, så har jeg fulgt med i bakgrunnen. Gleden med håndball vil gjøre det moro å bytte ut spillerdrakt, med jobb som daglig leder.

Vi vil også takke av Kalle som har siste arbeidsdag senere i november. 

Selv sier Kalle:

Når man går inn i en forening så må man ha med seg lidenskap for foreningslivet. Jeg gikk inn med full kraft som daglig leder med hensikt om å gi klubben et løft og ta oss videre på den veien styret ønsket.

Når jeg ser tilbake så har vi fått til mye på flere områder på kort tid. Økt inntekter på arrangement og spons og klubben har et unikt tilbud til alle fra Erkeengler håndballskole til toppen av håndball.

Selv med lange dager og i perioder høyt arbeidspress, så angrer jeg ikke på det valget jeg tok. Men nå er det tid for meg å la nye krefter ta over stafettpinnen og bygge videre på det fundament vi skapt og videreutvikle Fjellhammer IL sammen med de flotte menneskene i klubben.

Vi ønsker Kalle lykke til med nye utfordringer og ønsker Morten E Halvorsen velkommen!  Morten tiltrer i november

For spørsmål kontakt Styreleder Einar S Karlsen 92650506

Faktaboks Morten E Halvorsen:

Årnesgutt som kom til Fjellhammer høsten 1988. Har spilt 381 a-kamper for klubben i perioden 1988 til 2010. Ikke sammenhengende, da han hadde en sesong i Kristiansand IF (1994/1995), Sandefjord TIF (1997/1998), Vestli (1998/1999). Det ble en halv sesong i Drammen HK høsten 2002, samt noen kamper for Romerike HK første høsten når Fet og Fjellhammer samarbeidet.  Utdannet og lang erfaring innenfor økonomi og regnskap.

Morten Eng Halvorsen ny daglig leder i Fjellhammer IL!