NM starter på torsdag mot Lillehammer – Fjellhammer

NM starter på torsdag mot Lillehammer

Torsdag ettermiddag setter gutta seg på bussen opp til Lillehammer for 3.runde i NM.

Fjorårets cupeventyr endte med semifinale mot ØIF Arendal. Det var en stor opplevelse med en full hall og masse spenning. Denne sesongen satser vi på å gå hele veien til en finale!

Nytt konsept

Denne sesongen har forbundet endret på NM-konseptet. De første rundene går som vanlig, mens det er fra semifinale det er blitt gjort endringer. Tidligere gikk semifinale som en vanlig kamp med finale i Oslo Spektrum den 29.desember. Vi legger inn et utklipp fra håndballforbundet sine sider hvor de forklarer det nye konseptet:

De kommende tre sesonger er målet at det i Norge skal etableres en attraktiv finalehelg etter samme modell som Final4 i EHF Champions League. Der møtes de fire siste lagene til semifinaler og finale samme helg, for å avgjøre hele turneringen i et publikumsvennlig klimaks.

I Norge vil nyvinningen hete Final8, og by på følgende storkamper innenfor samme helg og i samme arena:

  • Semifinaler, bronsefinale og finale for kvinner
  • Semifinaler, bronsefinale og finale for menn
  • Finaler for menn junior og kvinner junior

Kampene skal spilles over én helg i månedsskiftet februar/mars.

Alle disse kampene vil bli spilt i ØIF Arendal sin hjemmearena Sør Amfi.

Det skal bli spennende å se hvordan det konseptet blir. Vi gleder oss til å se hvordan dette blir!

Lillehammer

Vår første motstander blir i år LFH09. Klubben spiller til daglig i 2.divisjon etter at de rykket ned fra 1.divisjon forrige sesong. I 2.runde slo de ut Rælingen med sifrene 38-16. LFH har startet seriespillet med 3 seiere av 3 mulige, så det er ingen dårlig motstander vi har på torsdag. Møter vi ikke opp til kamp med fullt trøkk, blir det ikke lett! Vi går inn til kampen like seriøst som vi gjør til enhver kamp. Alle kamper vi spiller er en mulighet til å bli bedre. Vi skal gjøre en god kamp og bygge videre på det vi jobber med. Vi gleder oss til kamp og håper at vi ser noen grønne drakter på tribunen på torsdag! Avkast kl.19:30

Sondre Gjerdalen møter sin gamle klubb LFH09 for første gang siden han kom til oss i 2020!