kampreferat Fjellhammer – Kolstad

Lørenskoghallen var fylt opp til randen og klar for en spennende kamp!

Etter 2 serierunder har vi spilt jevnt med 2 av topplagene og vi var veldig spente på hvordan vi ville stå mot Kolstad.

1.omgang

Herman Schultz åpnet kampen med et smell og satt inn kampens første scoring etter 35 sekunder. Lagene fulgte hverandre tett i starten før Kolstad opparbeidet seg en 3-målsledelse etter 9 minutter. Etter en start med noen enkle skudd i angrep som resulterte i enkle kontringer for Kolstad, fikk vi satt det offensive spillet bedre. Mulighetene ble bedre og vi satt ballen i mål bak Torbjørn Bergerud. 13:40 ut i omgangen utlignet Eirik Hybertsen på en flott kontring til 8-8. Dessverre etter den gode perioden falt vi ned igjen. Kolstad satt ballen i mål 5 ganger på rad uten at vi klarte å gjøre det samme. Så med 10 minutter igjen av omgangen hadde Kolstad opparbeidet seg en 5-målsledelse. Vi klarer ikke å tette igjen bakover de siste minuttene av omgangen, men angrepsspillet er ble bedre. Vi gikk til pause på stillingen 12-17.

2.omgang

Denne omgangen startet ikke helt som vi håpet på. Etter en god prat i pausen kommer Kolstad best i gang på parketten. De scorer omgangen tre første mål og ledet 12-20 etter 4 spilte minutter. Herman Schultz satt inn også denne omgangens første scoring for vår del. Loke Peter Brasen hadde kommet inn i målet og reddet flere skudd som gjorde at vi kunne kutte litt på ledelsen til Kolstad. Halvveis ut i omgangen reduserte vi til 19-25 og Kolstad tok timeout. Det nærmeste vi kom Kolstad var 5 mål når det gjenstod 6 minuttet av kampen. Herfra og ut falt dessverre nivået vårt veldig og Kolstad fikk nok en gang en periode hvor de enkelt kunne løpe inn flere enkle mål. Det endte til slutt 25-35 til bortelaget. Vi gratulerer Kolstad med 2 poeng og ønsker de lykke til videre resten av sesongen.

Sime Søgård ble vår toppscorer med 6 mål og ble kåret til vår beste spiller!

Simen Søgård setter inn en av sine 6 scoringer

Tusen takk!

Vi vil rette en stor takk til alle 700 som møtte opp i hallen og lagde en fantastisk ramme rundt kampen. Det var utrolig morsomt å se så mange i hallen. Vi håper at dette ga mersmak og at dere kommer tilbake til neste hjemmekamp mot Runar den 9.oktober.