Forhåndsomtale Fjellhammer – Kolstad – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Kolstad

Søndag er det klart for sesongens andre hjemmekamp og motstanderen er Kolstad.

Kolstad har som mange vet forsterket laget sitt betraktelig før årets sesong. De har hentet hjem de norske landslagsspillerne Torbjørn Bergerud og Magnus Gullerud. I tillegg til disse to har de også hentet to islandske landslagspillere i Janus Smarason og Sigvaldi Gudjonsson. Dette gjør dem til en av de klare favorittene til å vinne årets serie.

De har startet sesongen med 2 seiere av 2 mulige i serien. I Europa har de slått ut Drammen på veien mot et gruppespill. I første serierunde slo de Nærbø 29-27 i Kolstad Arena, mens i andre runde kjørte de over BSK med sifrene 38-20. Vi møter er veldig godt lag som vi gleder oss til å kjempe mot. Vi har vist i sesonginnledningen at vi kan gi topplagene en veldig god kamp om poengene.

Etter 2 tap er vi klare for å ta sesongens første poeng. Det blir selvfølgelig en tøff kamp, men alt er mulig i Lørenskoghallen. Vi kommer til å trene DIN støtte fra tribunen! Med deres hjelp skal vi gjøre alt vi kan for at de 2 poengene blir igjen i Lørenskoghallen.

Slik så det ut sist vi slo Kolstad! Dette vil vi gjenskape på søndag.

Billettsalget til kampen går unna, så det lønner seg å sikre deg din plass i hallen nå! Billetter finner du i appen eller her. Har laget ditt lyst til å ta turen på kamp? Ta kontakt med jon@playhandball.no for lagspakker.

Vi gleder oss til å se mange av dere i hallen på søndag! Det kommer til å bli en morsom og fartsfylt kamp.