Sterk bortekamp mot Elverum – Fjellhammer

Sterk bortekamp mot Elverum

Det var en sulten gjeng som søndag satt seg på bussen til Elverum i jakten på sesongens første poeng!

1.omgang

Elverum åpnet målkontoen først og gikk opp i ledelsen 1-0. Etter en start med 2 tekniske feil smalt Alexander Mitrovic inn vår første scoring i kampen etter 3 minutter. Vi holdt godt følge med Elverum og viste at vi virkelig skulle gi dem en fight om alle poengene. 9 minutter ut i omgangen sendte Eirik Hybertsen oss opp i en 5-3 ledelse fra straffemerket. Så var det Elverum som tok tak i kampen. Vi bommer en del skudd fremover i banen, mens Elverum har fått litt mer flyt i spillet. En god Vegard Bakken Øien i målet holder oss inne i kampen. Elverum gikk til pausen med en 12-10 ledelse.

2.omgang

Etter en omgang hvor vi følte at vi hadde enda mer å gå på, åpnet vi 2.omgangen strålende! Etter kun 3 minutter har vi snudd kampen og ledet 14-13. Vi fortsatte med et godt spill fremover og kom til gode muligheter. I motsetning til 1.omgang hvor vi bommet, satte vi ballen i mål. På det meste ledet vi 20-16.

Som kjent vet vi at Elverum aldri gir seg og har hatt en tendens til å snu kampene i Terningen Arena. De byttet innpå Tobias Grøndahl og Emil Kheri Imsgard i målet som var vitkige bidragsytere til at Elverum snudde kampen . Vi startet å bomme og Elverum kunne løpe inn flere enkle scoringer. Da det gjenstod 10 minutter utlignet Elverum til 23-23. I denne perioden dro vi på oss flere 2 minuttere og spilte i en lang periode 6 mot 4. Etter en strålende kamp av gutta hvor vi hadde mulighet til å ta med oss poeng, endte det til slutt med seier til Elverum 30-25.

Det er mye positivt vi kan ta med oss fra denne kampen. Elverum måtte virkelig kjempe for poengene og dette viser at vi er på riktig vei. Vi har spilt jevnt mot 2 av de beste lagene i Norge i sesongstarten. Vi jobber på videre!

Vegard Bakken Øien ble fult fortjent kåret til vår beste spiller!