Forhåndsomtale Elverum – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Elverum – Fjellhammer

Søndag 11. september er det klart for årets første bortekamp i Rema 1000-ligaen. Turen går til Terningen Arena for å møte regjerende mester Elverum.

Elverum har spilt 2 kamper så langt i årets seriespill. I første runde slo de Nærbø 31-27 på bortebane før de for 2 dager siden gikk på et veldig sjeldent tap i Terningen mot ØIF Arendal. Elverum har garantert lyst til å vise seg frem fra en bedre side på søndag.

Vi har ikke spilt kamp siden det sure 1-målstapet mot DHK og gutta er klare for å kjempe om nye poeng. Det er alltid tøft å reise til Terningen, men vi har ved flere anledninger vist at vi kan ta poeng fra topplagene. Får vi kampen inn i vårt spor kan alt skje!

Foto: Harald Gründel

Vi har enda ikke tatt poeng mot Elverum siden vi rykket opp til Rema 1000-ligaen, men det har vi lyst til å endre på til Søndag. Det blir også et hyggelig gjensyn med tidligere Fjellhammerspiller Benjamin Berg.

Vi gleder oss til kamp og håper på å se noen kjente fjes på tribunen i Terningen! Har du ikke mulighet til å reise til Elverum kan du se kampen på TV2 Play. Vi anbefaler alle å benytte seg av tilbudet på håndball-pakka. Her får du 3 måneder til prisen av 1! Trykk på linken for å komme til tilbudet:
TV 2 Play – Alltid noe å se