Jentene videre til Lerøy-serien – Fjellhammer

Jentene videre til Lerøy-serien

I helgen hadde Fjellhammer hjemmearrangement i kampen om å kvalifisere seg til den nasjonale Lerøy-serien for 18 åringer. Med to strake seire klarte jentene det med bravur, og går rett til seriespill.

Kampene endte med 34-8 seier mot Dale fra Sogn og 25-17 mot Stjørdals/Blink fra Trøndelag.

I Kristiansand spilte Jenter 2006/07 Bring-kvalik (nasjonal serie for 16 åringer). Etter seier i første kamp ble det hakket tøffere i de to neste kampene. Tredjeplass betyr at en får en ny sjanse gjennom ekstrakvalik helgen 8.-9. oktober.

Guttelagene i klubben skal ut i kvalifisering til de nasjonale seriene kommende helg. Gutter 2006 spiller sin kvalifisering hjemme i Lørenskoghallen, mens Juniorgutta tar turen til Sotra utenfor Bergen.

Vi gratulerer Juniorjentene så masse med prestasjonen.