Tap i serieåpningen – Fjellhammer

Tap i serieåpningen

Etter en jevn kamp endte det til slutt med et surt 1-målstap mot Drammen HK.

1.omgang

Drammen kom best i gang og gikk tidlig opp i ledelsen 1-3. Gutta stod godt i forsvar noe som resulterte i at vi etter 7 minutter hadde snudd kampen og ledet 4-3. Hvert av lagene hadde perioder i 1.omgang hvor de spilte bra og tok ledelsen i kampen. Denne gangen var Drammen som var i en god periode og hadde plutselig snudd kampen igjen og var foran 4-7.

Drammen slet veldig med Kasper Syversen i 1.omgang, noe vi utnyttet godt. Vår sterke strekspiller satte ballen 4 ganger i mål og skaffet oss 2 straffer i løpet av omgangen. Etter at vi hadde utlignet til 7-7 var det DHK som avsluttet omgangen best. Vi bommet på våre muligheter, mens DHK gjorde det motsatte. Til pause var stillingen 10-13 til DHK

2.omgang

Etter en god pauseprat så vi at gutta var klare for å snu denne kampen i 2.omgang. Kun 5 minutter ut i omgangen utlignet Mirko Vicentijevic til 17-17. De neste 10 minuttene av kampen er det vi som virkelig tok grep om kampen. Godt forsvarsspill og med en god Vegard Øien i målet gikk vi opp i vår første 3-målsledelse!

Denne 3-målsledelsen holdt til det gjenstod 10 minutter. Etter en veldig god periode i forsvar glemte vi arbeidsoppgavene våres og på kun 6 minutter hadde DHK satt ballen i mål 6 ganger. Nå var det DHK som hadde momentum. Det brukte de til sin fordel og når det stod 25:30 på klokka ledet de 27-30.

Gutta våres ga aldri opp og skulle gi DHK en fight om poengene helt inn. Vi stengte igjen helt de siste 4 minuttene og slapp ikke inn et eneste mål. Dette gjorde at vi hadde en mulighet til å utligne i kampens siste angrep. Denne muligheten tok vi dessverre ikke vare på og DHK kunne juble for 2 poeng.

En utrolig morsom håndballkamp som viser at vi kan spille jevnt med topplagene. Det var selvfølgelig surt å tape med bare 1 mål, men det var også en god prestasjon fra gutta. Kasper Sjursen Syversen ble fullt fortjent kåret vil vår beste spiller! Nå er det bare å fortsette jobbingen før en av sesongen tøffeste bortekamper venter 11.septemer. Turen går til Elverum for å møte de regjerende mesterne!

Tusen takk til alle som møtte opp i hallen og støttet oss i går! Vi håper å se dere alle igjen når Kolstad kommer på besøk 18.september. Billettsalget til denne kampen åpner mandag 05.september. Vi gleder oss!