Dagen før dagen – Fjellhammer

Dagen før dagen

I morgen er dagen endelig her. Rema 1000-ligaen kastes i gang i Lørenskoghallen!

Vi har i den anledning tatt prat med en av de som har vært med på hele reisen fra 2.divisjon, nemlig Eivind Kongshaug Johannesen.

Endelig er det klart for seriestart, gleder du deg?
Ja, det begynner å bli en god stund siden sist tellende kamp nå. Etter en lang periode med oppkjøring og treningskamper så ser vi frem til sesongstart og mye folk i hallen. 

Oppkjøringen er endelig over og det er nå det gjelder, er laget klare for kamp?
Alltid spennende med nye spillere i laget og vi er absolutt forsterket på papiret før denne sesongen. Så gjelder det å få det ut i kamp og skape relasjoner både i angrep og i forsvar. Som alltid så stiller vi godt forberedt til kamp. For vår del handler det om innsats, kriging og arbeidsoppgaver.

Vi møter en av medaljekandidatene i DHK, hvordan tror du kampen blir?
Drammen har beholdt mye av stammen fra tidligere og virker veldig samspilte også i år. De er absolutt et lag med mye ferdigheter og et lag som fort kan ta medalje i år bak Elverum og Kolstad. Sist kamp mot Drammen hang vi ikke med i det hele tatt, men nå åpner vi på hjemmebane og bør kunne gi Drammen kamp hele veien inn. Klarer vi å henge med fra start, så tror jeg fort vi får en jevn kamp utover i 2.omg. Drammen er storfavoritter og om vi er i nærheten av å få med oss noe her så skal vi være fornøyde.

Vi har aldri tapt en serieåpning i Rema 1000-ligaen, fortsetter det i morgen?
Første seriekamp på hjemmebane mot et topplag er på mange måter det optimale for oss. Litt lavere forventing og mulighet for å overraske.

Kampene mot Kolstad og Drammen i de to første seriekampene var begge kamper hvor vi spilte på vårt toppnivå. Vi er nok avhengig av at vi spiller i nærheten toppnivået vårt også i morgen, hvis vi skal ha forhåpninger om poeng.

Vi ønsker Eivind og resten av laget lykke til med kampen i morgen!

Har du enda ikke kjøpt billett til morgendagens kamp? Det lønner seg å kjøpe på forhånd og dette gjør du i appen vår Fjellhammerhåndball eller her.

Avkast i morgen er kl.18:00. Vi sees i hallen!

Forsvarssjefen er klar for kamp!