Forhåndsomtale Fjellhammer – Drammen – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Drammen

ENDELIG er det klart for seriestart!

På onsdag smeller det etter en lang sommerferie. En sesong vi har ventet lenge på og gledet oss stort til.

Vi går inn i den nye sesong med stor tro på det som skal skje. Det har vært en del utskiftninger i troppen og vi gleder oss til å se alle de nye spillerne i sin første offisielle kamp på onsdag. Etter 2 sesonger på det høyeste nivået i Norge, hvor en sesong ble stoppet på grunn av corona og sesong 2 endte med kvalik har vi som mål å nå sluttspillet denne sesongen.

Onsdagens motstander Drammen har allerede tjuvstartet sesongen med kvalik til Europa mot hardtsatsende Kolstad. Det endte med 28-26 seier til Kolstad. En jevn kamp som viser at Drammen holder høyt nivå også i år!

Drammens hovedtrener Kristian Kjelling har uttalt at Drammen ønsker å kjempe om medaljer i år. Drammen har som de fleste lag også gjort noen utskiftinger i troppen. På keeperplass har de mistet Sander Drange Heieren til danske Holstebro og har er blitt erstattet med Andreas Björkman Myhr fra Follo. På venstrekant har de mistet en av deres beste spillere fra i fjor, August Pedersen til Flensburg. Han har de erstattet med fjorårets Fjellhammerspiller Ole Henry Dahl. Til slutt har de hentet inn rutinerte Kristian Rammel.

Det blir utrolig spennende å se hvordan vi står opp i mot Drammen! Vi gleder oss enormt til sesongens første hjemmekamp. Avkast er onsdag 31.08 kl.18:00.

Slik kan du sikre deg billett til årets første hjemmekamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!
App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=434 (Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/434

Møtt opp i hallen og hjelp gutta til seier. Vi sees i hallen!