Oppsummering Fjellhammer Elite Cup – Fjellhammer

Oppsummering Fjellhammer Elite Cup

For andre året på rad arrangerte vi i helgen Fjellhammer Elite Cup!

Det ble en strålende helg med masse god håndball i Lørenskoghallen. Det ble spilt 6 kamper i løpet av 3 dager. Tusen takk til alle som møtte opp i hallen!

For herrelaget var det 3 kamper mot Haslum, Halden og Runar. VI åpnet helgen med kamp mot Haslum. Vi spilte også mot Haslum forrige helg i Follo Cup. Det endte med seier til oss, så vi regnet med at Haslum kom til å være tente til denne kampen. Vi startet kampen godt og gikk tidlig opp i ledelsen. Haslum jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen og det var jevnt hele veien inn. Haslum hadde muligheten til å avgjøre kampen i siste sekund, men vi stod godt i forsvar slik at det endte uavgjort 26-26.

Lørdag var det klart for helgens andre kamp mot Halden. Dette var en skikkelig forsvarskamp. To lag som stod godt i forsvar og med keepere som reddet mange skudd. Vi startet kampen godt og stod strålende i forsvar. Vi gikk til pause med en 11-8 ledelse. I andre omgang stoppet dessverre angrepsspillet litt opp og vi scoret kun 8 mål i andre omgang. Denne gangen var det vi som trakk det lengste strået og vant til slutt 19-18. Det er alltid deilig å vinne håndballkamper!

Helgens siste kamp var mot Runar Sandefjord. Runar har et godt lag og vi var spente på hvordan vi ville stå mot dem. Denne kampen ble veldig annerledes enn kampen mot Halden. Høyt tempo og masse mål preget kampen. Det ble også litt temperatur i kampen, noe som viser at det nærmer seg seriestart! Etter nok en jevn kamp hvor det fint kunne gått begge veier, var det til slutt Runar som var det sterkeste laget. Runar vant kampen 33-30.

Etter nok en helg med 3 kamper begynner vi å se stor fremgang i eget spill og at samspillet blir bedre og bedre. Nå ser vi frem til seriestart om kun 9 dager!

Tusen takk til alle som møtte opp i hallen i løpet av helgen og støttet gutta!

PS: Torsdag 25.august kl.18:45 spiller vi den siste treningskampen før seriestart mot 1.divisjonslaget Ros. Billetter finner du i appen. Vi håper å se mange av dere i hallen!