Fjellhammer Cup 2022 – Fjellhammer

Fjellhammer Cup 2022

Årets Fjellhammer Cup er gjennomført, og vi vil takke alle som deltok på årets turnering!

Etter 2 år med pandemi, var det fantastisk å se masse håndballglede igjen i hallene. Fredag, lørdag og søndag ble det spilt mange kamper i Fjellhamarhallen og Lørenskoghallen. Det var full fart og masse godt humør i de to hallene.

J10, J11 og J12 spilte alle sine kamper på lørdagen, mens i klassene J14, G15, D.3.div og D.4,5,6.div ble det spilt sluttspill på søndagen.

Vålerenga gjorde rent bord på damesiden og tok med seg pokalen hjem i D.3.div og D.4,5,6.div.

Vinnerne av 3.div klassen
Vinnerne av 4,5 og 6.div klassen

Vi gratulerer Vålerenga med en imponerende innsats i løpet av helgen!

I J14 klassen var det Kjelsås som trakk det lengste strået i finalen mot Raumnes & Årnes. De vant til slutt kampen 15-4! Vi gratulerer lagene med en strålende innsats i løpet av helgen, og en ekstra stor gratulasjon til Kjelsås!

Vinnerne av J14 klassen

I G15 klassen var det til slutt Ullensaker/Kisa som stakk av med pokalen. Etter en spennende og meget god kamp i finalen mot Runar. Kampen endte 15-14 til Ullensaker/Kisa. Vi gratulerer Ullensaker/Kisa med seieren!

Vinnerne G15 klassen

Vi vil også rette en stor takk til alle dommerne som dømte i løpet av helgen!
Uten alle dommerne ville det ikke blitt noen turnering.

Tusen takk til alle som stilte opp på dugnad i løpet av helgen. Alle som stod i kiosken, hadde ansvar for billetter og satt i sekretariatet. Vi setter stor pris på alle som stilte opp!

Vi gleder oss allerede til neste års turnering. Vi håper å se alle lagene igjen og at det kommer enda flere lag neste år!