Fjellhammerspillere markerer seg i Europa – Fjellhammer

Fjellhammerspillere markerer seg i Europa

I løpet av sommeren har flere spillere representert Norge ute i Europa og i forskjellige mesterskap!

Linnea Hareton har representert LK04 i Youth Olympic Festival. Det endte med en sterk bronsemedalje for Norge og Linnea. Linnea spilte et godt mesterskap hvor hun og ble kåret til banens beste i en kamp! Vi gratulerer Linnea med strålende innsats i sommer.

Constance Hedenstad er akkurat ferdigspilt i VM for LK04 i Nord-Makedonia. Det endte til slutt med en 9-plass for Norge og Constance. Constance spilte et strålende mesterskap og ble kåret til banens beste i 2 kamper. I en av disse kampene scoret hun hele 12 mål! Vi gratulerer Constance med en fantastisk innsats i VM!

Daniel Ryengen Ny spiller akkurat nå EM for LM04. Daniel og Norge har hatt en strålende start på mesterskapet. De står med 3 seiere av 3 mulige så langt. De vant sin pulje og nå venter mellomrunden. Vi ønsker Daniel lykke til videre i mesterskapet!

Henrik Jevnaker spilte EM for LM02 i juli. Dette endte med en 15-plass for Henrik og Norge. Henrik ble kalt inn til mesterskapet dagen før avreise. Selv med sen innkalling ble Henrik kåret til banens beste spiller allerede i første kamp. Vi gratulerer Henrik med den gode innsatsen i sommer!

Vi gratulerer alle sammen med den gode innsatsen og at de representerer Fjellhammer på en strålende måte!