En vellykket helg i Gøteborg – Fjellhammer

En vellykket helg i Gøteborg

Torsdag ettermiddag satt gutta seg på bussen sørover til Gøteborg for en helg med treninger og 2 kamper.

Fredagen startet med en håndballøkt klokken 10:00 i Partille Arena. Her ble øvd på angrepsspill. Vi har mange nye bakspillere som må settes inn i vårt system. Kl. 16:00 var det tid for kamp mot et av Sveriges beste lag, Sävehof.

Dette var sesongens andre treningskamp og det skulle bli spennende å se om vi hadde hatt noe fremgang siden kampen mot Elverum. Vi fikk en tøff start på kampen, med en del tekniske feil og skuddbom. Dette førte til at Sävehof kunne løpe inn mange enkle mål. Utover omgangen satt det offensive spillet bedre og vi jobbet oss inn i kampen.

2.omgang ble noe lik den første. Sävehof spilte 5-1 i forsvar, noe som ga oss en god mulighet til å teste ut angrepsspillet mot dette type forsvar. Vi tok med oss masse læring fra kampen og det er alltid morsomt å spille mot lag fra andre land. Kampen endte 40-29 til Sävehof.

Lørdagen ble brukt til en styrkeøkt og en håndballøkt. I løpet av helgen ble det brukt mye tid på det sosiale og at alle skulle bli enda bedre kjent.

Søndag var det klart for siste kamp mot Önnereds, Mirko sin gamle klubb. Vi startet kampen svakt og slet med forsvarsspillet. Önnereds gikk til pause med ledelsen 21-12. Etter pause våknet gutta til liv og forsvarsspillet var mye bedre. Fremover i banen kom vi til mange gode sjanser og satt ballen i mål. Til slutt endte kampen med 33-27 til Önnereds. Vi tar med oss den gode 2.omgangen videre inn i en ny uke.

Til helgen er det Follo cup hvor gutta skal møte Haslum, Halden og Sandefjord. Vi gleder oss til flere kamper!

Tusen takk til vår samarbeidspartner Jenssen Turbuss for kjøring til og fra Gøteborg!