August betyr cup – Fjellhammer

August betyr cup

Helgen viste at folk er klar for enda mer håndball. Nesten 200 tilskuere for herrene mot Elverum og nær 100 når damene tok i mot Gjerpen. Og nå går det slag i slag utover i august – med Fjellhammer Cup og Fjellhammer Elite Cup som de største arrangementene.

For disse cupene vil det kun være mulig å kjøpe billetter ved ankomst via Vipps.

Fjellhammer Cup 12. – 14. august spilles på tre flater i Fjellhamarhallen og i Lørenskoghallen. Dagspass koster 70,- for voksen og 40,- for honnør/barn. Gratis for medlemmer. Se mer informasjon på Fjellhammer Cup sin hjemmeside.

Fjellhammer Elite Cup 19. – 21. august spilles i Lørenskoghallen. Dagspass koster 100,- for voksen, 60,- for honnør og barn og 30,- for medlemmer.

Alle sesongkort gir gratis inngang på cuper og treningskamper. Mer informasjon om sesongkort finner du her!