Henrik Jevnaker representerte Norge i sommer – Fjellhammer

Henrik Jevnaker representerte Norge i sommer

Vi har tatt en prat med Henrik om hans deltagelse i årets EM for LM02!

Du ble kalt inn dagen før avreise til Portgual, hvordan opplevde du det?
-Det å bli kalt inn dagen før kom litt brått på da man var midt i ferien å ikke tenkte så mye på håndball, men når man får muligheten til å representere landet sitt i et mesterskap går man fort inn i den bobla man ellers er i hverdagen.

Hvilke erfaringer dro du med deg fra mesterskapet?
-En erfaring jeg tok med meg er hvor slitsomt det kan være å være på samling så lenge i strekk. Det å leve i en så intens boble over så lang tid kan være veldig slitsomt psykisk og fysisk, men var samtidig veldig gøy og spennende.

I første kampen mot Spania ble du kåret til banens beste, hvordan syntes du mesterskapet gikk for din egen del?

Det å komme inn i et lag som du ikke har trent eller spilt noe med var ganske tøft og vanskelig. Jeg kom jo også inn i mesterskapet uten å ha trent noe håndball på noen uker, så jeg var også ganske spent på hvordan håndballformen var. Alt i alt så følte jeg at jeg fikk bidratt med det jeg er god på og syns jeg viste meg fra en god side.

Vi gratulerer Henrik med gode prestasjoner i sommer for Norge og vi håper å se mye av det samme i løpet av årets sesong!

Henrik er 1 av 6 spillere som er en del av Hvaler Invest sin satsning på unge lokale spillere! Vi vil i fremtiden presentere de øvrige 5 spillerne.