Slik blir oppkjøringen – Fjellhammer

Slik blir oppkjøringen

Forrige uke startet gutta opp med treninger etter ferien.

Noen nye fjes var på plass og alle gledet seg til å endelig komme i gang igjen.

De nye spillerne på plass i hallen

De neste ukene frem til seriestart (31.august mot Drammen) vil de bli mye trening og treningskamper for gutta. Allerede på lørdag er det klart for første treningskamp. Elverum kommer på besøk til Lørenskoghallen for årets første test. Billetter til kampen ligger ute i appen og på web!
Avkast kl.15:00

Torsdag neste uke reiser gutta til Gøteborg for en treningssamling med 2 kamper. Fredagen spiller vi mot Sävehof. Lørdag blir det 2 økter på gutta. Søndag spilles helgens siste kamp mot Önnered. Det blir spennende for gutta å møte topp svensk motstand. Alle kamper på denne tiden av året er viktige med tanke på å få alle nye spillere inn i laget. Det blir også gøy å spille mot lag som man ikke vanligvis møter!

Helgen etter venter det en ny turnering i Follo cup. Her blir det flere kamper mot god norsk motstand.
19-21 august arrangerer vi vår egen Fjellhammer Elite cup. Her vil vi spille mot Haslum, Runar og Halden. Solid motstand som vil gi oss en pekepinn på hvor vi står før seriestart.

Siste treningskampen spilles den 25.august mot 1.divisjonslaget Ros. Det blir siste mulighet til å vise seg frem før det smeller mot Drammen den 31.august.

Vi gleder oss til å endelig spille kamper igjen, og spesielt til seriestarten!