Elitelagene måler krefter mot de beste – Fjellhammer

Elitelagene måler krefter mot de beste

Neste helg, 30. og 31. juli får vi storslått besøk i Lørenskoghallen til treningskamper. Herrene møter Elverum som tok storeslem sist sesong og vant serien, sluttspill og NM. Her legger Bliznac og guttene listen på høyeste nivå i sin første test inn mot årets sesong.

Damene har også fått god motstand i sin første treningskamp når Gjerpen tar turen. Bortelaget kom på plassen bak Volda som rykket opp, og spilte Play Off for Rema1000 ligaen og vant en av tre kamper mot Tertnes.

Nå kjenner vi at det klør etter topphåndball og inviterer deg til Lørenskoghallen neste helg. Billetter ordner du enklest via APP eller på WEB. Vi selger også i døra via Vipps. Har du kjøpt årskort kommer du gratis inn 😉

Velkommen!!