Det er med stor glede vi kan ønske Philip Slette velkommen hjem til Fjellhammer IL. – Fjellhammer

Det er med stor glede vi kan ønske Philip Slette velkommen hjem til Fjellhammer IL.

Noen ord fra Kristian om signeringen:

Kul att en FIL-kille vänder hem. Philip har många spännande kvaliteter som vi som tränarteam ser fram emot att jobba med. Så hoppas jag att tålamod och hårt arbete i en trygg miljö för Philip ska göra att han tar steg, som så många andra unga spelare gjort hos oss i Fjellhammer.

Vi önskar Philip välkommen tillbaka till Fjellhammer. 

Noen ord fra Philip:

Det har alltid vært en drøm det å komme hjem igjen og spille for Fjellhammer sitt A-lag. Fjellhammer  er klubben jeg har vokst opp i og brukt utallige timer av barndommen min i både fjellhammerhallen og Lørenskoghallen. Klubben sin visjon og alt den har fått til hittil gjør Fjellhammer til en god utviklingsarena og jeg gleder meg til å hjelpe klubben med å nå sine mål. Å signere for Fjellhammer under Kristians ledelse, kjennes veldig riktig for min personlige utvikling som håndballspiller. Gleder meg allerede til å spille i en fullsatt Lørenskoghall.

Vi ønsker Philip velkommen tilbake til Fjellhammer og vi gleder oss til å se deg i grønt igjen!