Hvaler Invest og Fjellhammer har inngått et samarbeid – Fjellhammer

Hvaler Invest og Fjellhammer har inngått et samarbeid

Hvaler Invest med på laget!

Det er en glede å kunne støtte dette unge og ambisiøse FIL laget foran en ny eliteseriesesong sier Sverre Bjerkeli i Hvaler Invest AS.

Stallen virker god, trenerne virker solide og den nye supre hallen som står klar om et drøyt år gir et nytt momentum for en av landets største og beste breddeklubber.

«Toppen og bredden i norsk håndball» er jo FILs slogan. 

Hvaler Invest AS ønsker derfor å bruke en del penger på dette prosjektet og jeg vil oppfordre næringslivet på Romerike til å bidra».

Det er med glede vi nå fått med oss Hvaler Invest AS med Sverre Bjerkeli i spissen med dette samarbeidet.

Med Hvaler Invest AS får vi med oss en samarbeidspartner med stort hjerte for sporten, klubben, yngre spillere på herrelaget og, men også pådrivere for utvikling av klubben.

Derfor er denne signeringen en start på noe flott for hele klubben og som vil ivareta både de yngre ambisiøse samt de som har tatt steget til øverste nivå sier Kalle.

Fakta om Sverre Bjerkeli og Hvaler Invest AS

Hvaler Invest AS er et familieeid investeringsselskap med Sverre Bjerkeli som styreleder og hovedeier. Sverre har en bred bakgrunn fra toppen av Norsk næringsliv, senest som grunder og Adm Direktør i Protector Forsikring ASA. Dette selskap har under Sverres ledelse vokst fra 0 til 10 mrd kr i verdi og opererer nå i 5 land. Sverre har vært medlem i FIL i snart 50 år og er tidligere kongepokalvinner både som junior og senior for FIL, landslagsspiller, breddetrener (vinner av Spar serien) og dametrener (beste dameresultat i historien) i Fjellhammer samt trener for Nordstrands damelag (kongepokal og sluttspillmester). Han har også tidligere vært formann i Fjellhammer IL. 

Les mer om Hvaler Invest as på deres hjemmeside:
Hvaler Invest

Sverre Bjerkeli og Kalle

Vi gleder oss til fortsettelsen med Hvaler Invest AS på laget!