Fjellhammer kaster Rema1000 ligaen i gang – Fjellhammer

Fjellhammer kaster Rema1000 ligaen i gang

Når hele håndball-Norge vender blikket mot åpningskampen i Rema1000 ligaen skjer det i vårt eget fort, Lørenskoghallen. Fjellhammer tar, som i fjor, imot Drammen onsdag 31. august klokken 18:00.

Og vi satser på fulle tribuner fra første kamp.

Kommende sesong har klubben opprettet en prosjektstilling slik overgangen fra ærverdige Lørenskoghallen til splitter nye Fjellhamar Arena skal gå mest mulig smertefritt. Vi tok en prat med Jon-Arne som sammen med resten av Arrangementskomiteen skal jobbe for en best mulig opplevelse for alle, både samarbeidspartnere, publikum samt spillere og kampledere.

– Dette er siste året vi spiller i Lørenskoghallen, men det betyr ikke at vi tar noen hvileskjær og venter med å starte jobben for å bli enda litt mer profesjonell. Vi har gjort noen investeringer som skal være med å høyne kvaliteten og opplevelsene på arrangementene våre. Blant annet får vi LED-skjermer som gir oss flere muligheter.

Hovedproduktet er og skal være det våre gutter og jenter leverer på parketten, men det blir mer en totalopplevelse å komme på våre elitekamper denne sesongen.

I tillegg til en Partner Lounge for alle samarbeidspartnere og de som innehar klubbens Gullkort, blir det forskjellig pauseunderholdning og konkurranser. Det opprettes også flere kioskpunkt slik at serveringen skal gå raskere og med et noe utvidet tilbud av mat og drikke. Dagens kampsponsor vil også være godt synlig og dele sine produkter med publikum.

Til slutt må vi også nevne at BaraBravas har satt seg som mål å være den beste og mest støttende supportergjengen i hele landet. Og sammen med resten av Romerike håper vi at det skapes en ramme rundt våre elitekamper som gjør at en gleder seg til neste kamp.

– Bli med å gjør Lørenskoghallen til en fryktet arena for våre motstandere, og støtt Fjellhammer på en respektfull måte, avslutter Jon-Arne.

NB! Nå er det kun 24 timer til du kan sikre deg ditt sesongkort. Det er fire forskjellige kort som dekker alle ønsker og behov. Husk å laste ned Fjellhammer App da det de første 48 timene kun vil være mulig å kjøpe sesongkort på den måten.