Gutta er tilbake på trening – Fjellhammer

Gutta er tilbake på trening

Mandag startet gutta opp igjen med treninger etter 2 uker med pause fra fellestreninger.

Fri-dagene hadde gutta kost seg med, men det er alltid hyggelig når alle samles igjen. Alle hadde nok godt av en pause etter en lang sesong. Selv om det denne gangen var uten de spillerne som ikke skal være med oss neste sesong. De nye spillerne kommer på trening når vi starter opp igjen etter sommerferien.

De neste 4 ukene før sommerferie vil det brukes mye tid til fysisk trening i tillegg til håndballtreninger. 3 dager i uken skal gutta ha en styrkeøkt på morgenen før fellestrening på kvelden. Det er lenge til sesongstart, så nå skal kroppene rustes opp til en ny og tøff sesong!

Denne uken vil det også bli gjennomført styrketester og en løpetest. Dette gjør vi for å se hva det må fokuseres mest på for hver enkelt spiller over sommeren og de neste ukene.

Det er en sulten gjeng som møtte opp til trening og de er klare for å bli enda bedre til neste sesong. Vi gleder oss til fortsettelsen!