100 dager igjen til Fjellhammer Cup – Fjellhammer

100 dager igjen til Fjellhammer Cup

I dag er det kun 100 dager igjen til årets store begivenhet, nemlig Fjellhammer Cup.

Etter 2 år med pandemi er det endelig tid for Fjellhammer Cup. Sist vi arrangerte cup var helt tilbake i 2019. Så denne helgen i august gleder vi oss stort til. I år går cupen av stabelen den 12 august og er til 14 august.

Vi ønsker å se så mange lag som mulig i våre haller i august. For påmelding går du til Fjellhammer Cup. Her vil du finne informasjon om påmelding og overnatting. All informasjon om cupen ligger også på denne siden. Har du noen andre spørsmål er det bare å sende mail til hybertsen@fjellhammer.no. Påmeldingsfristen er 25.juni.

Det skal bli utrolig moro å se masse håndballglede i hallene våres. Vi håper å se mange av dere 12-14 august! Bli med å skap årets beste turnering!