Treningshelg for yngre lag – Fjellhammer

Treningshelg for yngre lag

I helgen var det full fart i Fjellhamarhallen!

G 07/08 hadde 3 økter i løpet av helgen. 2 på lørdag og 1 på søndag. Som kanskje mange har fått med seg er denne gjengen med på den nye guttesatsingen i klubben. Vi vil at alle skal ha gode muligheter ti å utvikle seg og ha det morsomt med håndballen i Fjellhammer. Derfor har disse gutta fått et nytt trenerteam som består for det meste av spillere fra herrelaget pluss 2 tidligere Fjellhammerspillere. Denne helgen fikk det nye trenerteamet sett gutta i aksjon!

Gutta var fornøyde med treningene!

Lørdag ettermiddag var Jenter 09 og 08 så heldige at de fikk hovedtrener på damelaget Petter Ødegård Grønstad som trener. Det er utrolig morsomt for de yngre spillerne i klubben å bli trent av A-laget sin trener. Her fikk jentene oppleve hvordan en vanlig trening for damelaget er. Dette gir stor motivasjon til videre trening!

For noen av de yngste gutta var dette også et av de første møtene med klister. Dette førte selvfølgelig til mange blemmer og masse teip! Heldigvis kjenner herrespillerne godt til dette.

Søndag var det Jenter 06 og 07 som ble trent av Petter Grønstad og Hedvig Carlsen fra damelaget. Jentene setter stor pris når damespillere tar seg tid på en søndag ettermiddag til å trene dem. Det er også fint for oss som klubb å se at spillere fra seniorlagene våres vil gi tilbake til klubben hjelpe de yngre lagene. Samholdet i Fjellhammer er veldig godt!

Hedvig og Petter på trening

Etter en vellykket helg hvor spillere fra forskjellige lag ble enda bedre kjent håper vi på flere slike helger i fremtiden. Dette er med å skape fremtidenes A-lagsspillere.

Tusen takk til alle trenere og spillere som stilte opp i helgen! Strålende jobba av alle sammen!

Kasper i aksjon!