Daniel Ryengen Ny har signert kontrakt til 2025 – Fjellhammer

Daniel Ryengen Ny har signert kontrakt til 2025

2004-modellen Daniel Ryengen Ny har signert en kontrakt med Fjellhammer som strekker seg til 2025

Daniel fikk sin debut i Rema 1000-ligaen i løpet av årets sesong og har blitt fast inventar på herrelaget sine treninger. Den gode jobben Daniel har gjort, har nå resultert i hans første kontrakt på seniornivå!

Daniel har spilt i Fjellhammer hele livet. Det sies at han snek seg med på håndballskolen allerede når han var ca. 4 år gammel. Siden den gang har han utviklet seg i den grønne drakta. Daniel har alltid spilt for Fjellhammer og det skal han fortsette med i minst 3 år til!

Dette tenker Kristian om signeringen:

Hvorfor har dere valgt å signere Daniel på en kontrakt til 2025?

Först och främst har Daniel förtjänat ett kontrakt efter långt och gott arbete. Sen tycker jag Daniel har bevisat i år att han håller en god nivå redan mtp sin ålder. Vi har en väldigt stor tro på denna grabben. Han har många av dom fundamentala delarna på plats för att bli en ordentligt god handbollsspelare.

Hva får man i en spiller som Daniel?

I Daniel får man en lagspelare, en lojal lagkamrat och en kille som jobbar hårt och är dedikerad i sitt arbete. Jag har privilegiet att ha Daniel både på Wang och i klubb. Jag har inte än som tränare sett en så ung kille träna så bra och vara så seriös. Daniel är extremt coachable och har en fin karaktär som är väldigt viktigt för att bli god i det man driver med.

Hvordan ser fremtiden til Daniel ut på håndballbanen?

Framtiden ser väldigt ljus ut för han. Om Daniel fortsätter att träna och stå på som han gör så tror jag uppriktigt att det är han själv som bestämmer vart denna handbollsresa ska sluta. Som jag sagt för om Daniel. Det är få unga spelare jag har sett och tränat som har en sån karaktär och mental styrka som den grabben. Jag hoppas han fortsätter att vara så dedikerad som han visat hittills. Då har Fjellhammer en liten diamant för framtiden.

Noen ord fra Daniel om signeringen:

Hvordan er det å signere kontrakt med A-laget til klubben du har vært i hele livet?

Jeg synes det er veldig morsomt og kult. Det er et mål jeg har hatt lenge og jobbet hardt mot. Deilig å ha nådd mitt første mål. Jeg synes Fjellhammer har vært en fin og bra klubb  for meg som ung. Både med gode venner på laget/klubben, i tillegg har jeg fått god oppfølging når jeg spilte breddehåndball på G04 og Juniorlaget. Jeg har hatt gode trenere underveis som har vært gode på å ha fokus på utvikling på rett nivå for alle spillere, vil spesielt fremheve Håkon. Og nå gleder jeg meg masse til å få utviklet meg videre under Kristian og Herrelaget.

 Hva er det du gleder deg til i løpet av de tre årene du har signert for?

Jeg gleder meg veldig til å få utviklet meg enda mer som både håndballspiller og medspiller med guttene på laget.  Jeg håper jeg kan få være med å løfte Fjellhammer enda mer disse tre årene, også gleder jeg meg til mange flere kamper på hjemmebane med den fantastiske heiagjengen som har vært der i år.

Alle i Fjellhammer IL gratulerer Daniel med den nye kontrakten!

Vi er stolte over at en ekte Fjellhammergutt signerer kontrakt med A-laget. Dette viser at jobben som gjøres blant de yngre lagene i klubben er veldig god. Det skal vi fortsette med i alle årene som kommer!

Daniel er Fjellhammerspiller til 2025!