Forhåndsomtale Haslum – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Haslum – Fjellhammer

I morgen er det klart for årets siste kamp for gutta. Det er Haslum som er motstander.

Før kampstart er det som kjent allerede klart at vi spiller i Rema 1000-ligaen også neste sesong! Haslum på sin side har ekstremt mye å spille om. Hvis vi vinner morgendagens kamp vil det være Haslum som må spille best av tre kamper mot vinneren av playoff i 1.divisjon. Haslum må altså ta poeng eller vinne morgendagens kamp hvis de skal ha mulighet til å sikre seg en av plassene på trygg grunn.

Sist vi møttes var i Lørenskoghallen og det var Haslum som stakk av med begge poengene. Vi har spilt 3 kamper mot Haslum i årets sesong, men vi har enda ikke vunnet mot gutta fra Bærum. Det vil vi endre på i morgen. Vi skal gi alt for seier. Det er ikke noe annet som gjelder når man går på banen!

Foto: Harald Gründel

Kampen går i Nadderud Arena og det er avkast kl.18:30. Det er ikke lange veien til Nadderud Arena, så vi håper å se mange av dere der! Kle dere i grønt og støtt gutta i årets siste kamp!

Hvis du ikke er i hallen kan du se kampen på direktesport.no