Sikret plassen i Rema 1000-ligaen – Fjellhammer

Sikret plassen i Rema 1000-ligaen

Med gårsdagen 28-24 seier over KRS ble det klart at vi spiller i Rema 1000-ligaen også neste sesong. Dette blir tredje året på rad på det øverste nivået i norsk håndball. En enormt sterk prestasjon av denne unge gjengen!

Før kampen var vi klar over at med seier ville plassen på det øverste nivået være i boks. Vi hadde lyst til å sikre plassen før vår siste kamp i Playoff mot Haslum på onsdag. Det var også ekstra gøy å gjøre det på hjemmebane.

Vi startet kampen best og gikk opp i en tidlig ledelse. Loke stod godt i målet og Herman Schultz briljerte fremover i banen. Etter halvspilt første omgang ledet vi 12-7. En meget god start på kampen. Gutta så veldig klare og gira ut fra start.

KRS tar timeout og kom ut som et nytt lag etter den. De satt 4 mål på rad og plutselig hadde 5-målsledelsen forsvunnet og vi ledet bare med 1 mål. Heldigvis satt vi de 2 siste scoringene i omgangen og vi gikk til pause med en 14-11 ledelse.

2.omgangen startet ikke bra for oss. Tekniske feil i angrep førte til enkle scoringer for gjestene. 5 minutter ut i omgangen utlignet KRS til 14-14. De neste 6 minuttene skulle det meste handle om oss. Forsvaret våknet til liv igjen og vi fikk løpt inn noen enkle scoringer. Etter 11 minutter hadde ledelsen økt til 20-15. På dette tidspunktet så det veldig lyst og bortelaget så litt resignerte ut.

Men så ble det ikke. KRS ga aldri opp og jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen igjen. Etter en god periode i angrep slet vi mer og mer med å sette ballen i mål. Da det gjenstod 12 minutter av kampen reduserte KRS til 23-22. Plutselig var det full fyr igjen i kampen. Heldigvis sa det nå stopp for KRS.

Etter å ha ledet gjennom hele kampen rykket vi ifra på nytt, men denne gangen ga vi ikke fra oss ledelsen. Vi vant til slutt helt fortjent 28-24 over Kristiansand!

Herman Schultz ble fullt fortjent kåret til banens beste spiller!

Nå gjenstår det kun 1 kamp for gutta i playoff. På onsdag går turen til Nadderud Arena for årets siste kamp.

Vi vil takke vårt kjære publikum for støtten gjennom hele sesongen. Dere har vært med på å skape en fantastisk ramme rundt kampene i Lørenskoghallen. Det har vært noen utrolige opplevelser gjennom hele sesongen!
Vi vil også takke alle frivillige som har stilt opp på hver eneste kamp. Uten alle dere kunne vi ikke arrangert kamper på det øverste nivået. Tusen takk!