Forhåndsomtale Fjellhammer – Haslum – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Haslum

Etter gårsdagens uavgjort mot KRS, venter Haslum allerede på søndag i Lørenskoghallen.

Gårsdagens kamp ble akkurat som forventer. Det var tett og jevnt hele veien og det endte til slutt 24-24. Vi var meget fornøyde med at vi fikk med oss 1 poeng. Dette poenget gjør at vi fortsatt er på toppen av playoff-tabellen. Før søndagens kamp har vi 3 poeng.

Haslum berget en plass i playoff i siste serierunde med en sterk hjemmeseier mot Runar. Hvis Haslum ikke hadde vunnet denne kampen ville det blitt 1.divisjonspill neste sesong for bærumsklubben. Sånn ble det ikke og det blir ekstremt spennende å møte de på søndag.

Tidligere møter
Sist Haslum var på besøk i Lørenskoghallen endte det med poengdeling. Vi berget 1 poeng med scoring i siste sekund. Det er nok mange av oss som husker sist kamp mot Haslum. Vi spilte en strålende første omgang og gikk til pause med en 7-måls ledelse. Denne ledelsen rotet vi bort i andre omgang og Haslum vant til slutt kampen. Vi kan garantere at gutta er revansjelystne på søndag.

Alle kampene mot Haslum har vært tette og jevne. Vi spådde at kampen mot KRS ville bli jevn og det tror vi også om søndagens kamp!

Full hall

Søndagens kamp er sesongens nest siste hjemmekamp. Det er derfor ikke mange kamper igjen å se før det er sesongslutt. Dette er definitivt en kamp du ikke vil gå glipp av!

Vi har lyst på full hall og gi gutta den støtten de fortjener. Gutta lover god håndball og masse fighting! Vi skal gi alt for å sikre oss 2 poeng. Vi gleder oss til kamp og mange tilskuere på plass i Lørenskoghallen!

Slik kan du sikre deg billett til årets nest siste hjemmekamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!
App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=416 (Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/416

Møtt opp i hallen og hjelp gutta til seier. Vi sees i hallen!