Tarjei Sundal er ny assistenttrener på herrelaget – Fjellhammer

Tarjei Sundal er ny assistenttrener på herrelaget

Tarjei Sundal er tilbake i Fjellhammer IL

Tarjei er tilbake i Fjellhammer IL og Lørenskoghallen, men denne gangen for å være assistenttrener for Fjellhammer IL sitt herrelag til 2024.

Noen ord fra Kristian:

Det är en mycket kompetent man att få in hos oss. Tarjei har bred erfarenhet från eliten och har varit med länge i gamet och känner också till klubben från förr.  Detta tror jag kommer att bli kanon bra. Jag är väldigt glad att Tarjei valde Fjellhammer IL. 

Noen ord fra Tarjei:

Jeg gleder meg til igjen å være trener i Fjellhammer. Fjellhammer har hatt en formidabel suksess etter at Michael og Kristian tok over ansvaret. Jeg håper jeg kan bistå Kristian og bidra med min kompetanse inn i laget. Jeg har stor tro på at Kristian og jeg kan utfylle hverandre godt, og at laget kan ta ytterligere steg. 

Fjellhammer IL ønsker Tarjei velkommen tilbake!

Tarjei og daglig leder Kalle